روش ساده برای تهیه کالباس خانگی | قیمت فروش لوازم و تجهیزات رستوران آشپزخانه فست فود کافی شاپ طلایی
همراه : 09131042648 تلفن : 33391619-031
ابتکار صنعت طلایی

روش ساده برای تهیه کالباس خانگی

روش ساده برای تهیه کالباس خانگی

اینم طرز تهیه یه کالباس سالم و خوشمزه. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید. ولی این روش بسیار راحت تر از بقیه روش هاست پس سعی کنید این کالباس خوشمزه را در اسرع وقت درست کنید.

مواد لازم کالباس خونگی:

مرغ یا گوشت (چرخ شده) ۶۰۰ گرم
یخ (خرد شده) نصف لیوان
شیرخشک (قنادی) ۱ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
سیر سه حبه
پودر سیر ۱ ق چ
جوز رنده شده ۱/۲ ق چ
پودر زنجبیل ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
آویشن ۱ ق چ
تخم گشنیز ۱ ق چ
فلفل سیاه و قرمز هرکدام ۱/۲ ق چ
نمک ۱ ق غ
خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه
هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد

 طرز تهیه کالباس خونگی

ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).
این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)
بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.
بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید
به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خووووش طعم دارید:)

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *

http://www.20script.ir